Редица семейни консултанти и специалисти по взаимоотношения ще ви кажат, че

...
Редица семейни консултанти и специалисти по взаимоотношения ще ви кажат, че
Коментари Харесай

4 типа мъже, за които НИКОГА няма да си приоритет

Редица фамилни консултанти и експерти по взаимоотношения ще ви кажат, че в случай че желаете да спрете да бъдете просто следващата алтернатива за един мъж и да се превърнете в негов приоритет, би трябвало на първо място да сте " жена с висока стойност " и " просто се облегнете на женствеността си ".

Но истината е, че в случай че разчитате на мъжа до вас вълшебен да промени метода, по който ви вижда, това в никакъв случай няма да проработи и вместо това ще ви остави с разрушено сърце и подозрения в себе си, до момента в който за следващ път търсите отговор на въпроса " Къде сбърках ". За да си спестите следващото отчаяние, преди да започнете идната си връзка, в която да се привържете и да подарите сърцето си, първо си отговорете почтено на въпроса дали пък не се срещате с някой от тези четири вида мъже, които в никакъв случай няма да ви създадат приоритет в живота си.

Защото любовта не взема решение проблемите в една връзка! Това, което го прави, е прочувствената зрялост и взаимните взаимни отстъпки, които сте подготвени да извършите с колегата си, в името на това да останете дружно и да изградите нещо мощно и същинско между тях. Разгледайте галерията ни, с цел да научите, кои са четирите вида мъже, които в никакъв случай няма да ви създадат приоритет и с които всяка същинска и задълбочена връзка просто е обречена на неуспех през цялото време...
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР